Festival MIMAA (Arbúcies, Girona)

Por

Festival MIMAA és un festival d’arts escèniques que vol posar en valor exactament aquestes, oferint qualitat tant en la part artística com en la part humana, vol mostrar-les i apropar-les a tothom, i donar suport al sector en tots els ambits; artistes, tècnics, voluntaris, institucions i tots aquells que en puguin formar part.

Volem que MIMAr, sigui la nostra bandera.

No ens volem centrar en cap disciplina en concret, però el que sí que tenim clar és que la programació ens neix del cor, d’allò que hem vist, viscut i sentit i ens ha marcat per sempre. Així doncs, dins el festival podem trobar disciplines com: circ, pallasso, titelles, música, performance, site specífic, dansa, teatre gestual…

No ens tanquem portes, ans el contrari, tot allò que la nostra retina vagi filtrant fins arribar al cor serà proposta assegurada per al festival MIMAA!

Com hem mencionat, per nosaltres és imprescindible la part humana. Cuidar, mimar. Posar l’accent en aquests verbs que són el motor per teixir relacions sanes i reals.

Creiem fermament en què les arts mouen, trenquen, construeixen i obren nous paradigmes en les persones, així com ofereixen un oasis on somiar, on tot és possible, i ho fan en espais públics, amb tota la diversitat de persones que vulguin ser-hi, sense excepció i, sobretot, sense exclusió.

Volem fer dels tres dies un espai físic i temporal on tot sigui possible.

On ens trobem, barregem i relacionem amb un mateix fi. On el somriure i les emocions ens uneixen i on, per sobre de tot, gaudy i obrim la mirada crítica i el pensament sense judícis.

Fer renéixer l’espertit a través d’una experiència cultural efímera.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar y mejorar su experiencia de navegación. Al continuar navegando, entendemos que acepta su uso. Aceptar Leer Más

Privacy & Cookies Policy